sammenkopiering

Noen gikk til Elgsethytta – og til Stiklestad i sin
tid. På hver sti dreiv det folk. Tegning av Halfda
n
Egedius.
Lise Wilmann, Grete og Per Trøa for anledningen til
fots, gir plass for et "tursyklist-tog" på vei til
Elgsethytta, rømmegrøt og spekemat

På hver sti dreiv det folk: Noen gikk til Elgsethytta - og til Stiklestad i sin tid.  Lise Wilmann, Grete og Per Trøa
for anledningen til fots, gir plass til et «tursyklist-tog» på vei til Elgsethytta, rømmegrøt og spekemat.
Foto: TORMOD KJENSJORD, Tegning: HALFDAN EGEDIUS

 

Folksomt og fint på Elgsethytta

Vår clairvoyante sekretær Kjell hadde reservert plass for 20 Tursyklister på Elgsethytta onsdag 9.9., og det kom 21. Uten at det ble protokollert nøyaktig, var det vel 8-10 som gikk til fots, mens vel så mange var ikledd klubbtrøyer og terrengsykler i ulike prisklasser. En ganske stilig, gjeng, må vi kunne si og framfor alt trivelig.

Vi var ikke alene i marka denne ettermiddagen: Solskinn og godvær lokket folk ut, så det var omtrent som det står i Olavssagaen da bondehæren gikk mot Stiklestad for å samles: På hver sti dreiv det folk.

Det var en skikkelig kø for å komme inn også, men det kunne vi leve med i sola. Andre enn oss tok også med seg middagen ut – det skjer ikke altfor ofte i september. Alltid hyggelig å treffes på denne måten!

Tormod

sammenkop2

God stemning etter mat på høstens tur til Elgsethytta. Foto: TORMOD KJENSJORD

 

Egen tur til Vättern?

Hallo folkens,
hvis det er noen som vil til Vãttern så kan jeg undersøke om å få leie 17-setern og stille som sjåfør.
Noe avhengig av om jeg får med sjåfør nr 2.
Har fornyet førerkort 24.03.2021.
Jeg antar at som tidligere så sponser klubben leie av buss (??) slik som vi har fått for tur til Siljan.
Gi tilbake melding.

Hilsen Arnulf
90048848

Ken Erik raskest av våre på velodromen

Mens Torild Aminda Aglen gjorde rent bord i kvinneklassen feide Ken Erik Knappe rundt Prestmoen velodrom med over 40 km/t i snitt, klokket inn på 1.26.2 på 1000 m og kan dermed atter en gang kalle seg klubbmester. Uten å ha all statistikk for hånden, kan det være personlig rekord, og i alle fall en av de beste tidene som er oppnådd de siste årene.

Tursyklistenes årlige, uhøytidelige banemesterskap onsdag 2.9. er hittil den eneste klubb-sosiale begivenhet av noen betydning i koronatiden. Hyggelig derfor at 10 syklister stilte (samme som i fjor), og ikke minst at Stjørdals Blink - vårt vertskap - også hadde fem på startstreken. Det ble helt klart høstens vakreste eventyr. Vi har aldri hatt så fint og varmt vær på velodromen i september!

En stor takk til leder Asbjørn Andersen i Stjørdal Blink Sykkel som var speaker og tidtaker. Og ikke minst til Helge Støre som organiserte det hele, og sammen med kona Marit Tidemann ordnet effektiv og trivelig servering og holdt orden på håndspriten for oss alle. Den alltid ufeilbarlige grillmester Atle Svea startet først for å komme i gang med maten i god tid. Han tullet som vanlig ikke bort tida på banen og ble bare slått av klubbkamerat Ken Erik hvis vi ser bort fra et par-tre racere i vertsklubben.

Sportslig var det framgang for flere: Milslukerne Egil Grendstad og Lars Idar Solem liker seg nok best når distansen er 15 mil+, men både de, Tor-Erik Ølmheim og Bjørn Tuflåt syklet raskere på banen i år enn i fjor.

Det er bra gjort, for som et smitteverntiltak gikk starten i år uten egen holder som tillater at syklisten kan ha begge bena i pedalene ved start. Alle startet derfor med én fot i bakken og flere plundret litt med pedalene før de fikk opp dampen. Debutant Harry Tiller ble i noen grad offer for eget pedal-stress og vil nok skjerpe seg til neste år for å vise at han kan bedre.

Damene må også skjerpe seg for å gi Torild Aglen kamp om pallplassene. Hun var eneste kvinne i år - alle ære for det! - men det er plass til mange flere av klubbens mange, aktive damer. Noen runder på velodromen er mest av alt bare artig.

Tekst&foto: Tormod

Resultater, satt opp etter startrekkefølge:

Atle Svea

Tursyklistene

M 60-64

1.34.4.

Tor Egil Nilssen

Stjørdals Blink

M 70+

1.34.5

Erik Sæther

"

M 70+

1.44.3

Atle Wahl

"

M 70+

1.58.1

Egil Grendstad

Tursyklistene

M 65-69

1.35.9

Lars Idar Solem

"

M 65-69

1.35.5

Tor-Erik Ølmheim

"

M 65-69

1.42.4

Dagfinn Albertsen

"

M 60-64

1.42.4

Bjørn Tuflåt

"

M 60-64

1.37.6

Geir Petter Aune

"

M 60-64

1.40.0

Olav Sjøli

Stjørdals Blink

M 55-59

1.31.5

Geir Arve Farbu

"

M 55-59

1.25.1

Harry Tiller

Tursyklistene

M 50-54

1.40.2

Ken Erik Knappe

"

M 50-54

1.26.2

Torild Aminda Aglen

"

K 55-59

1.46.9

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com