Mye å glede seg til, og noe å huske på.

Mest for våre førstereisende, men det skader ikke med en repetisjon for vante Mallorca-reisende:

 • Det er en vanlig chartertur, selv om Kjell har ordnet alt. For ordens skyld: Du må selv ordne reiseforsikring – og følg info på billetten du har fått fra Ving.
  Husk pass.
 • Ha 50€ i cash til depositum + x € til evt forsikring av sykkelen hos Easy-Tours (4€ pr dag for karbon, anbefales). Det ordnes når du får sykkelen og du får det tilbake når du leverer sykkelen renvasket og i orden.
 • Du skal før avreise ha innbetalt sykkelleie + 200 kr i admgebyr til klubben. Du må også kjøpe deg ei klubbskjorte og selvsagt ha betalt medlemskapet. 200-lappen går til småreparasjoner og til en forsikring klubben tar risiko for på skader på sykkelen inntil kr. 8.000. NB: Tyveri og tap dekkes ikke. Ta med lås!
 • Kjell har sendt ut prisinfo hvis du vil kjøpe sykkel. Betales også cash til Easy-Tours. Gå på rødt i tollen når du kommer hjem – du skal betale moms ut fra beløpet på kvitteringen, men det er ikke toll på sykler. Sjekk evt Tollvesenets sider https://www.toll.no
 • Vi anbefaler at du leier safen på rommet. Innbrudd har forekommet.

Syklingen er jo det viktigste:

 • Sjekk sykkelen når du får den. Normalt er den helt ok. Er det noe du lurer på, spør med én gang.
 • Mange sykler er helt like. Ta med noe å merke den med. Ikke klistremerker!
 • Husk egne pedaler! Noen tar også med eget sete (ikke setepinnen). Vi har pumpe med manometer til disposisjon.
 • Vi gjentar: Du har ingen tyveriforsikring. Du må enten kunne låse den eller ha sykkelen under oppsikt til enhver tid. Vi tar den inn på rommet om natta.

Mange fine turer!

 • Prinsipp 1: Du sykler hvor du vil, når du vil, med hvem du vil.
 • Ett unntak: Første dagen kjører alle - iført klubbskjorte - felles tur til Petra. Derfra blir det vanligvis flere grupper som kjører i ulike retninger.
 • Prinsipp 2: Vi skal ha trygge, trivelige turer. Vil du svette ekstra og komme ganske sliten hjem til kvelds, er det rikelig anledning til det. Men ingen skal hektes av og bli syklende aleine mot eget ønske. Sammen ut – sammen hjem!
 • Hvis du ikke har andre avtaler: Tur starter kl 0900. (sharp, ikke kvart over)
 • Oppslagstavle: Klubben skal forsøke å forbedre turforslag-opplegget: Spesielt for dem som ikke er så kjent og ikke vil sykle så fort henger vi opp plakat kvelden før med rute, ca fart og med ”turleder”.
  De som har vært der ofte og sykler fort, ordner seg alltid!
  Alle som har et forslag til rute/fart – bruk oppslagstavla kvelden før.
  Vær sosial! Snakk med turkamerater og bli med. Det er også en Facebook-gruppe som kan være nyttig. Opp til hver enkelt. Oppslagstavla og muntlig info er det viktigste.

Restaurant-priser           

 • Priser på menyen er uten moms. Legg på 10%.
  Spania økte momsen (IVA) i 2012. Det er ulike satser for ulike varer og tjenester.
 • Felles middag første kvelden (men alle betaler hver for seg)

Praktisk

 • Basseng på hotellområdet
 • 5 min å gå til stranda
 • Badehåndkle i resepsjonen mot depositum
 • Vaskeri med myntautomat

 

Egen tur til Vättern?

Hallo folkens,
hvis det er noen som vil til Vãttern så kan jeg undersøke om å få leie 17-setern og stille som sjåfør.
Noe avhengig av om jeg får med sjåfør nr 2.
Har fornyet førerkort 24.03.2021.
Jeg antar at som tidligere så sponser klubben leie av buss (??) slik som vi har fått for tur til Siljan.
Gi tilbake melding.

Hilsen Arnulf
90048848

Ken Erik raskest av våre på velodromen

Mens Torild Aminda Aglen gjorde rent bord i kvinneklassen feide Ken Erik Knappe rundt Prestmoen velodrom med over 40 km/t i snitt, klokket inn på 1.26.2 på 1000 m og kan dermed atter en gang kalle seg klubbmester. Uten å ha all statistikk for hånden, kan det være personlig rekord, og i alle fall en av de beste tidene som er oppnådd de siste årene.

Tursyklistenes årlige, uhøytidelige banemesterskap onsdag 2.9. er hittil den eneste klubb-sosiale begivenhet av noen betydning i koronatiden. Hyggelig derfor at 10 syklister stilte (samme som i fjor), og ikke minst at Stjørdals Blink - vårt vertskap - også hadde fem på startstreken. Det ble helt klart høstens vakreste eventyr. Vi har aldri hatt så fint og varmt vær på velodromen i september!

En stor takk til leder Asbjørn Andersen i Stjørdal Blink Sykkel som var speaker og tidtaker. Og ikke minst til Helge Støre som organiserte det hele, og sammen med kona Marit Tidemann ordnet effektiv og trivelig servering og holdt orden på håndspriten for oss alle. Den alltid ufeilbarlige grillmester Atle Svea startet først for å komme i gang med maten i god tid. Han tullet som vanlig ikke bort tida på banen og ble bare slått av klubbkamerat Ken Erik hvis vi ser bort fra et par-tre racere i vertsklubben.

Sportslig var det framgang for flere: Milslukerne Egil Grendstad og Lars Idar Solem liker seg nok best når distansen er 15 mil+, men både de, Tor-Erik Ølmheim og Bjørn Tuflåt syklet raskere på banen i år enn i fjor.

Det er bra gjort, for som et smitteverntiltak gikk starten i år uten egen holder som tillater at syklisten kan ha begge bena i pedalene ved start. Alle startet derfor med én fot i bakken og flere plundret litt med pedalene før de fikk opp dampen. Debutant Harry Tiller ble i noen grad offer for eget pedal-stress og vil nok skjerpe seg til neste år for å vise at han kan bedre.

Damene må også skjerpe seg for å gi Torild Aglen kamp om pallplassene. Hun var eneste kvinne i år - alle ære for det! - men det er plass til mange flere av klubbens mange, aktive damer. Noen runder på velodromen er mest av alt bare artig.

Tekst&foto: Tormod

Resultater, satt opp etter startrekkefølge:

Atle Svea

Tursyklistene

M 60-64

1.34.4.

Tor Egil Nilssen

Stjørdals Blink

M 70+

1.34.5

Erik Sæther

"

M 70+

1.44.3

Atle Wahl

"

M 70+

1.58.1

Egil Grendstad

Tursyklistene

M 65-69

1.35.9

Lars Idar Solem

"

M 65-69

1.35.5

Tor-Erik Ølmheim

"

M 65-69

1.42.4

Dagfinn Albertsen

"

M 60-64

1.42.4

Bjørn Tuflåt

"

M 60-64

1.37.6

Geir Petter Aune

"

M 60-64

1.40.0

Olav Sjøli

Stjørdals Blink

M 55-59

1.31.5

Geir Arve Farbu

"

M 55-59

1.25.1

Harry Tiller

Tursyklistene

M 50-54

1.40.2

Ken Erik Knappe

"

M 50-54

1.26.2

Torild Aminda Aglen

"

K 55-59

1.46.9

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com